пʼятницю, 21 жовтня 2022 р.

Майстер - клас з ліплення вареників " Вареники в хатинці, бо ми з вами українці " до Дня кухаря та кондитера.

 

Народна кухня – це така ж культурна спадщина українського народу як мова.
Вареники на столі українців — це домашній затишок і тепло сімейного вогнища. Ця страва завжди доречна. І на сході, і на заході, і на півдні та півночі України — всюди гостя зустрінуть вареничками. «Вареники на стіл — біда за поріг», — каже народна мудрість.
Сьогодні до бібліотеки села Грибовиця завітали маленькі грибовчани на майстер - клас з ліплення вареників " Вареники в хатинці, бо ми з вами українці " до Дня кухаря та кондитера.
Діти доторкнулися до народної духовності свого роду та отримали велике задоволення, радість і надію на щасливе мирне життя. 
 
На зображенні може бути: 8 людей, дитина, люди сидять, люди стоять, люди їдять та у приміщенні      На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 8 людей, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять, люди стоять, їжа та у приміщенні      На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять, люди стоять та у приміщенні    На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять, їжа та у приміщенні   

На зображенні може бути: 7 людей, дитина, люди сидять, люди стоять, у приміщенні та текст «L жиBи й moR Tp»

Немає коментарів:

Дописати коментар